Onderhoud, Goed en voordelig

Garage Zuurhout is een Bovag gecertificeerd universeel garage bedrijf en daarom bent u met elk merk en type auto bij ons welkom voor al uw onderhoud, maar met een specialisatie in de franse merken: Renault, Peugeot en Citroen. (het alternatief voor de dealer) U voelt zich bij ons vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken.

Of het nu gaat om onderhoud volgens fabrieksvoorschrift (vooral van toepassing bij jonge auto’s, auto’s die nog binnen de fabrieksgarantie vallen of auto’s waarmee veel gereden wordt) of onderhoud op maat, een APK keuring of een reparatie, wij gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service.

Tijdens het onderhoud van uw auto kunt gratis gebruik maken van een vervangende auto of een fiets. Geeft u dit dan wel even aan bij het maken van uw afspraak.

Het is belangrijk dat uw auto het juiste onderhoud op het juiste tijdstip krijgt. Met behulp van een technische databank zijn we constant op de hoogte voor wat betreft het noodzakelijke onderhoud.